シェフという人生が素晴らしい18の理由

今のシェフはたった10年前とくらべても全然違う。シェフはかつてオーブンに隠れた見えない働き手であった。華麗な料理を次から次へ量産するだけで、レストランの客は誰が作っているかという認識はほとんどなかった。今の客はシェフの名前にひかれてレストランに行くのである。ロックスターのように崇められ、有名シェフさえ誕生している。
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Flicker: Adam Lerner

今のシェフはたった10年前とくらべても全然違う。シェフはかつてオーブンに隠れた見えない働き手であった。華麗な料理を次から次へ量産するだけで、レストランの客は誰が作っているかという認識はほとんどなかった。今の客はシェフの名前にひかれてレストランに行くのである。ロックスターのように崇められ、有名シェフさえ誕生している。

昔から変わらないことといえばシェフの生活と、そしてそれがいかに大変かである。シェフは他の人が休みの時に働く。灼熱のキッチンで、休憩もできない立ち仕事。集中力とスピード、それに常に完璧が求められる。切り傷や火傷はいつでも起こり得る。それでもなお、その仕事を選択した彼らは素晴らしい食事のために過酷な長時間労働に身を投じる勇気があればと願っている人々の尊敬の的である。

なぜそんなことが起こり得るのか不思議に思うのなら教えてあげよう。シェフの人生はシェフ以外の人生よりも素晴らしいからだ。たとえさまざまな困難に直面していても。いろいろな点で。

シェフには親友がいる
Flickr: Liandro Siringoringo
食品業界で働くなら、食品業界に友達を作ることだ。彼らは時々あなたのためにとびきりのサプライズパーティーを開くような最高な人々だ。
彼らは食べたいものは何でも食べたい時に食べる
Flickr: Jiewa Vieri
エッグ・ベネディクトが食べたいなら自分でエッグ・ベネディクトを作れるのだ。骨が簡単に外れるほど柔らかいバーベキューリブの気分なら、これも自分で作る。これはキッチンをよく知る者の大きな特権である。
食べられる芸術は彼らの手によって生まれる
Flickr: Michael T.
この皿を見さえすればいい。
食を中心に回るシェフの生活 そしてそれに関するすべて
photographer and designer via Getty Images
我々は食または食事について一日24時間の行動として考える。シェフはそんな強迫観念を認め、身を投じるほど勇敢なものである。そうやって身を立てている。
シェフはタフだ
Flickr: Adam Lerner
12時間から16時間立ちっぱなしで仕事する。シェフは誰でもやれるものではなく、それができる者だけが「超すげー奴」としてのバッジを誇らしげにつけられる。
シェフの仕事は毎日おいしいものを作る努力をすること
Flickr: Chiara Lorè
一流。最高。
タトゥーは問題じゃない
Flickr: Marcia Gagliardi
汚い言葉づかいも。
シェフが使うのは最高のおもちゃ
fStop Images - Vladimir Godnik via Getty Images
ナイフだけじゃない。ハイパワーミキサー、フード・プロセッサー、真空調理器だってある。
バリバリ働くが、パーティーはそれ以上
Brand New Images via Getty Images
シェフがみんなパーティー好きなわけじゃないが、好きなのがいる。彼らは遅くまで働く仕事柄、遅くまで遊びがちだ。楽しいことのすべては深夜に起こるものだ(親が語ったことを以外は)。
まかない飯
Food52
いいレストランの多くは夕食の開店前にスタッフ全員そろって食べる。そんな豪勢なものではないが、味は確かだ。
素材を最大限使うのがシェフ
Michael Grimm via Getty Images
トリュフ、ウニ、とにかく何でもだ。
それでもやっぱりB級グルメ好き
Fiickr: Will Chu
パーク・アベニュー・ウィンターで手に入るグレイグ・コケツシェフのブロッコリーとチートスなんかを時々持ってきたりする。
バターは最高
Riou via Getty Images
シェフはバターをおそるおそる使わないよう訓練されている。これでもかというほど使うのだ。この特色から学ぶことは多い。
シェフは退屈しない
Eric Raptosh Photography via Getty Images
一度に100万のことをしなきゃいけないからだ。だから時間はあっという間に過ぎる。
シェフは細心の注意を払うべきことを知っている
John Rensten via Getty Images
これは日常生活で役に立つ唯一のことである。
スーツとネクタイにシェフが気を払う必要はない
Tara Moore via Getty Images
仕事ではクロッグスをはき、あとは基本的にパジャマがあれば。
古い道具を何とかして使うことでうまくこなす手腕が育つ
Flickr: stu_spivack
彼らはまるで現代の「冒険野郎マクガイバー」だ。
シェフは生きるために人々に食を提供する
John Rensten via Getty Images
人生において最大の楽しみの一つである。

[(English) Translated by Gengo]

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Common Cooking Mistakes
You Boil Instead Of Simmer(01 of10)
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The difference between a boil and a simmer may seem slight (a simmer means bubbles come to the surface every second or two, a boil means the water is rapidly bubbling) but it makes all the difference when cooking. Boiling instead of simmering can result in a tough, dry or cloudy final product -- especially when dealing with meat. (credit:Flickr: Sterlic)
You Overcrowd The Pan(02 of10)
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Overcrowding the pan is a common offense among home cooks. How many times have you just wanted to fit a few more pieces of chicken to a pan rather than cooking in batches? Well, you end up with soggy food that doesn\'t brown if you don\'t give your ingredients enough space. Food releases moisture when heated, and space in the pan allows for the steam from the moisture to escape. (credit:Flickr: Stewart)
You Don't Wait For The Pan To Heat(03 of10)
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Even if you\'re in a hurry, waiting for the pan to heat up is well worth the couple of minutes lost. Adding food to a pan that\'s not ready will result in pale meats and seafood with no sear -- and it could also cause food to stick to the pan. (credit:Flickr: James Jordan)
You Don't Let The Meat Rest(04 of10)
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We know it isn\'t easy. Once your meat is done cooking, and it looks so delicious, you just want to cut into it and start chowing down. But this is the worst thing you can do; and it\'s a guaranteed way to ruin the dish you just worked so hard on. \r\n\r\nIf you slice meat too soon, the juices will escape, leaving your dish dry. Give your meat time to rest (five minutes for small cuts and up to 20 for a whole bird or roast). This allows the juices to migrate back to the center of the meat and distribute more evenly. (credit:Flickr: Girl Interrupted Eating)
You Cook Cold Meat(05 of10)
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Foods that go straight from the refrigerator to the oven or stove will most likely result in uneven cooking (overdone exterior and undercooked interior). To avoid this problem, just let the meat stand at room temperature for 15-30 minutes before cooking. (credit:Flickr: whitneyinchicago)
You Allow Vegetables To Cook Past Done(06 of10)
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You know what happens to vegetables when they\'ve cooked too much? They turn to mush. The reason this happens more often than not is because vegetables keep on cooking if hot (even if taken off the stove). One good way to avoid this is to stop the cooking by running the finished veggies under cold water. (credit:Flickr: balise42)
You Slice Meat With The Grain(07 of10)
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Cutting with the grain will result in chewy pieces of meat that could have been tender. This is an easy mistake to fix. Look at the piece of meat to determine the direction of the grain and cut against it. (credit:Flickr: VirtualErn)
You Don't Taste As You Cook(08 of10)
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You may have heard it a million times, but do you practice it? Do you taste your food as you cook it? If you don\'t, you really should start. Recipes aren\'t always accurate and can often times lead you astray. Tasting your food as you cook means the difference of a mediocre meal or a delicious one. (credit:Flickr: thegeoffmeister)
You Turn The Food Too Often(09 of10)
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If you want that nice brown sear on your meat, give it time to brown. Resisting the urge to handle the food while it\'s cooking is hard, but having that self-control will determine if you get a nice crust on your food or not. (credit:Flickr: DrPizza)
You Don't Use A Meat Thermometer(10 of10)
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Sure, you might think you can tell when your roast or chicken is done by the color of the exterior, but you don\'t. You\'re just guessing. And that can result in under- or over-cooked meals. The only way to really know when meat is done is with a meat thermometer. There are many affordable a good varieties to choose from. (credit:Flickr: fiat luxe)