ハーゲンダッツに"野菜アイス" 「トマトチェリー」と「キャロットオレンジ」が登場

ハーゲンダッツから、野菜を使ったミニカップスプーンベジ『トマトチェリー』と『キャロットオレンジ』(ともに税込284円)が5月12日より全国発売される。スプーンベジは野菜のおいしさを引き立たせ、スイーツとしての美味しさにこだわったというベジタブルアイスクリームとなっている。
Open Image Modal
haagen-dazs.co.jp

ハーゲンダッツから“野菜アイス”登場!

ハーゲンダッツから、野菜を使ったミニカップスプーンベジ『トマトチェリー』と『キャロットオレンジ』(ともに税込284円)が5月12日より全国発売される。スプーンベジは野菜のおいしさを引き立たせ、スイーツとしての美味しさにこだわったというベジタブルアイスクリームとなっている。

『トマトチェリー』はトマトのうまみと甘みを主役に、チェリーのフルーティーな香りと酸味を加えることで、トマトの濃厚でコクのある味わいが楽しめる。『キャロットオレンジ』はキャロットの柔らかい甘みとオレンジの爽やかな酸味が広がるすがすがしい味わい。

野菜のおいしさを存分に味わえるアイスをぜひ!

【商品詳細】

『トマトチェリー』

『キャロットオレンジ』

価格:ともに税込284円

発売日:2014年5月12日

販売先:全国のコンビニエンスストア、スーパー、デパート

【関連記事】

関連記事

「ベジタリアン向け、オメガ3脂肪酸が多い食べ物8選」
亜麻仁油、もしくはアマの種子(01 of08)
Open Image Modal
Flaxseed is one of the most highly-recommended plant sources for omega-3s. Ground flaxseed is a staple in my kitchen -- it keeps for a long time in the freezer, and because flaxseed is virtually tasteless, I throw it in all sorts of things -- cereal, oatmeal, smoothies -- to boost my omega-3 intake. You can use ground flaxseed goo as an egg substitute in vegan baking. Flaxseed oil has 7980 mg omega-3\'s per 1-tbsp serving.\n\nMore from Blisstree.com:\nThe Best Fitness Trackers\nKrill Oil vs. Fish Oil\nEat for Your Teeth: Omega 3s Could Prevent Gum Disease\n\n\nFlickr photo by Alisha Vargas (credit:Flickr:AlishaV)
チア・シード(Chia Seed)(02 of08)
Open Image Modal
Chia seeds are another plant source of omega-3\'s that I like to sneak into my diet. You can throw chia seeds into stir fry, salads, seitan, dips and more. Like ground flaxseed, chia seeds have a mild -- if any -- taste. But they\'ll add a dose of omega-3\'s and a slight crunch wherever they\'re added.\n\n\nFlickr photo by little blue hen (credit:Flickr:little blue hen)
ヘンプ・シード(麻の実)(03 of08)
Open Image Modal
は、日本では許可なく育てることはできないため、食用の種子は輸入に頼っている。\n\nFlickr photo by Jason Rogers (credit:Flickr:xJason.Rogersx)
エゴマ油(04 of08)
Open Image Modal
エゴマ(荏胡麻)はシソ科の一年草で、青紫蘇と同種の変種。地方名に「ジュウネン」(食べると十年長生きできる、という謂れから)などがある。中世末期に不乾性油の菜種油が普及するまでは、日本で植物油と言えばエゴマ油だった。 (credit:Alamy)
カリフラワー(05 of08)
Open Image Modal
\"Many people are not aware that cauliflower contains a good amount of omega-3 essential fatty acids, making this veggie great for heart health,\" says nutritionist Margaux Rathbun. \"In addition to the omega-3, cauliflower contains other heart-friendly nutrients including potassium, magnesium and niacin.\"\n\nOne cup contains about 37 mg of omega-3\'s. To retain the nutrients in cauliflower, Rathbun recommends steaming it for no more than five to six minutes, then adding lemon juice and cold-pressed extra-virgin olive oil.\n\n\nFlickr photo by Jessica Spengler (credit:Flickr:WordRidden)
フムス(06 of08)
Open Image Modal
フムスは、ゆでたヒヨコマメに、ニンニク、練り胡麻、オリーブオイル、レモン汁などを加えてすりつぶし、塩で調味したペースト状の中東料理。\n\n\nFlickr photo by Albertas Agejevas (credit:Flickr:Albertas Agejevas)
Open Image Modal
スベリヒユはトルコやギリシャ等で食用され、中国等では薬草としても使われた。日本の多くでは雑草として嫌われるが、地域によっては食料として畑作もされる。\n (credit:Alamy)
メキャベツ(08 of08)
Open Image Modal
One serving of Brussels sprouts contains about 430 milligrams of alpha-linolenic acid -- more than one-third of the daily ALA amount recommended by the National Academy of Sciences. \n\n\"These tasty little green veggies are loaded with nutrients, including omega-3 fatty acids,\" says nutritionist Margaux Rathbun. \"They\'re the perfect food for promoting healthy and beautiful skin. Try steaming them for about five minutes to keep all of the health-promoting nutrients intact.\"\n\nMore from Blisstree.com:\nThe Best Fitness Trackers\nKrill Oil vs. Fish Oil\nEat for Your Teeth: Omega 3s Could Prevent Gum Disease\n\n\nFlickr photo by Mallory Dash (credit:Flickr:mallydally)